Denne dama er RÅ!

I starten på 2013 kontaktet terrengsyklist Borghild Løvset meg for behandlinger før vi skulle reise nedover til Spania og «Andalucia Bike Race». I løpet av flere behandlinger på benken, både under ritt-uka i Spania og det året som har gått, har jeg blitt kjent med en av de personene som imponerer meg mest! Med sin viljestyrke, målbevissthet og ikke minst positivitet er det ikke bare hennes idrettsprestasjoner jeg beundrer henne for, men også for den hun er som person.

Verdensmester i Vintertriathlon i Cogne, Italia. Foto: Riccardo Giardina,

Verdensmester i Vintertriathlon i Cogne, Italia. Foto: Riccardo Giardina,

 

Mange idrettsprestasjoner 

I 2013 vinner hun blant annet «Birkebeinerrittet». Hun vinner også en overlegen sammenlagtseier i det tyske etapperittet «Bike Four Peaks» og en måned etterpå sikrer hun seieren i «Craft Bike TransAlp» sammen med Sally Bigham, i tillegg til at hun for tredje året på rad blir Norgesmester i Terrengmaraton!

Borghild vant Birkebeinerrittet '13 foran Sally Bigham og Ingrid Lorvik.  Bildet er hentet fra kondis.no

Borghild vant Birkebeinerrittet ’13 foran Sally Bigham og Ingrid Lorvik. Bildet fra kondis.no

Suveren vinner! Foto: bike-fourpeaks.de

Suveren vinner! Foto: bike-fourpeaks.de

 

Multitalentet

Borghild har tidligere vært fotballspiller. Hun har alltid vært en god langrennsløper, og hun er i dag en av Norges beste maratonsyklister. De siste årene har også Vintertriatlon blitt en suksess og i helga gikk hun over målstreken som verdensmester for andre gang i denne konkurransen. Med tanke på hvor mye tid og trening som ligger bak alle disse prestasjonene, er det virkelig imponerende når man vet at hun store deler av året også jobber som lærer. Jeg bøyer meg i… hatten, som noen ville sagt det!

Overlegen seier i Vintertriatlon foran russiske Parfinenko og  Grabmullerova fra Tsjekkia. Foto: Privat

Overlegen seier i Vintertriatlon foran russiske Parfinenko og Grabmullerova fra Tsjekkia. Foto: Privat

Du er RÅ, Borghild!
Ønsker deg lykke til videre!

Foto: Privat

Multitalent! Foto: Privat