Lykke til, Bardal!

Klar for nytt hopprenn!

Anders Bardal har gått jevnlig til behandling hos meg de siste 3-4 årene. Nå har han flyttet tilbake til Steinkjer, men han kommer som regel innom for en «sjekk» når han er i området.
Bardal er en av utøverne jeg jobber med som har stålkontroll når det gjelder den hårfine balansen mellom trening og restitusjon. Han kjenner kroppen sin godt og vet hva som skal til for å forberede seg best mulig inn mot konkurransesesong. Sammen med teamet rundt seg har han funnet en «oppskrift» som fungerer for han, og jeg er imponert over hva han prestert så langt; 33 pallplasseringer i verdenscupen, 6 verdenscupseire, og OL-bronse i år er noen av prestasjonene. Jeg gleder meg til fortsettelsen!

I dag ble det en behandling før han setter seg på flyet til Finland og Kuusamo for nytt hopprenn til helga.
– Nå er Anders i «konkurranse-bobla» si 🙂
Jeg ønsker deg lykke til videre i sesongen!

Les mer om Bardal på hjemmesiden: www.andersbardal.com