Ønsker du hjelp med kostholdet? – Ta kontakt med Sigrid

Sunn hverdagsmat og et variert kosthold bør stå høyt prioritert hos hver enkelt.  Et godt og balansert kosthold er viktig for å fungere optimalt i hverdagen, for å få mest mulig ut av treningen og det er med på å forebygge sykdom.

GrøntVi har alle ulike behov og forutsetninger – vet du hva som er et bra og fungerende kosthold for Deg og din hverdag? Kanskje er det bare noen få og små justeringer i kostholdsvanene dine som skal til for at du føler deg bedre og for at du skal oppnå et resultat eller et mål du har satt deg. Ønsker du å lære mer om dette anbefaler jeg at du tar kontakt med Sigrid som er veldig dyktig på akkurat dette området – kosthold og ernæring for dine behov! 

Sigrid  har tidligere bodd i Oslo hvor hun tok Bachelorgrad i ernæringsfysiologi og for noen år siden flyttet hun til Trondheim for å ta mastergraden i Klinisk Helsevitenskap – fedme og helse. Nå sier hun  seg ferdig med videre utdanning for en periode. Hun kommer til å fortsette å jobbe litt innenfor forskning på NTNU og St.Olav, men åpner nå mulighetene for å ta i mot Deg som ønsker råd og veiledning innenfor kosthold og ernæring.

 

"Ofte kan det å gjøre små endringer i hverdagen ha stor betydning for helsen"

«Ofte kan det å gjøre små endringer i hverdagen ha stor betydning for helsen»

 

Sigrid kan blant annet hjelpe deg som ønsker å gå ned eller opp i vekt, veilede deg med matintoleranser, komme med kostholdsråd i forbindelse med svangerskap og amming og veilede deg som ønsker å prestere best mulig under trening og konkurranse.

I tillegg til å være en fantastisk søster er Sigrid en dyktig, motiverende og kunnskapsrik person som jeg har lært veldig mye av, både innenfor kosthold og trening, så jeg gleder meg til å få et større samarbeid med henne fremover!

I dag holder hun til ved Heimdal Fysikalske Treningssenter og for en konsultasjon kan hun kontaktes på:
Epost: s.gaasbakk@hotmail.com eller mobil: 402 96 004