Foto: Privat

Foto: Privat

f. 1971
Famliefar, Salgs Agent for Amer Sports og ivrig hobby syklist på Masters nivå.

Mine viktigste resultater:
– Tidligere Continental Proffsyklist, frankrike, 1990-1992
– Medlem av det Canadiske SykkelLandslag 1989-1992.
– 3x Trondheim-Oslo under 15t
– Med på å seierslaget  Race Across America i 2008
– Vis-Nordiskmester Landevei/fellesstart 2011, Norgesmester landevei/fellestart 2012
– 2. plass, tempo, Giro di Sardegna Granfondo, 2013

«Jeg føler den største prestasjonen er å kunne balansere både familien, jobben og treningen, der riktig dosering av trening og restitusjon er nøkkelen.
Jeg har brukt naprapati aktivt og ofte siden 2008 og behandlingene er et fast og viktig element i treningsopplegget mitt. Behandlingene skjer ukentlig under de tyngste treningsperiodene der jeg og Lene jobber med en langsiktig plan med tanke på fleksibilitet og sirkulasjon mot utvalgte ritt.
Behandlingene har både en forebyggende effekt, samt at det tas hand om eventuelle problemområder/skader. Lene er utrolig dyktig og har dyp kunnskap om hvordan muskel, ledd og sirkulasjon spiller sammen for optimal effekt. Påvirkningene fra harde treningsøkter blir dempet, kroppen nulstilles og er klar igjen for nye belastninger.
Jeg mener personlig at behandlingene jeg får hos Lene er med på å «løse ut» de siste 5-10% av prestasjonen som jeg ellers ikke kunne gjør selv gjennom trening, kosthold og tøying. Jeg har hatt mine beste dager på sykkelsete kort tid etter behandlingene!»